HIB-label

HIB-label voor Izegemse borstelfabrikant!

Bhobo Brush ontvangt het HIB-label!

Bhobo Brush uit Izegem is een Belgische producent van draadborstels en plumeaus.


20-10-2017

Bhobo Brush uit Izegem is een Belgische producent van draadborstels en plumeaus.

Bhobo Brush, ontstaan uit belgium-hochepied-borstels is sinds 1944 een vaste waarde binnen de borstelindustrie en uniek in zijn soort.

Met een uniek gamma radiatorborstels, ragebollen en plumeaus groeide de firma uit tot een gespecialiseerde partner van diverse Europese borstelproducenten en groothandels.


Het bedrijf werd in 1944 opgericht in Emelgem door Omer Hochepied en zijn echtgenote Maria Dewaele.

Vandaag wordt het bedrijf geleid door Christophe Hochepied en zijn echtgenote Hanne Corteville, waarmee de derde generatie aan het bewind staat.

Vandaag produceert bhobo brush meer dan 1 miljoen borstels per jaar in hun nieuw pand van 3000m² te Izegem en exporteren ze naar 12 landen.


We merken bovendien dat consumenten meer oog krijgen naar de oorsprong van een product.

Het HIB label is hierbij de perfecte erkenning om consumenten te informeren dat wij nog steeds in België produceren.


Naast de productie voor private label merken, lanceert bhobo brush begin 2018 haar eigen huismerk plubo in de Belgische winkels.

Bij het ontwerp van de nieuwe verpakking voor dit gamma wordt het HIB-label gelijk geïntroduceerd in de nieuwe huisstijl. (zie bijlage)

Met dit nieuwe gamma willen een vervelend werkje als schoonmaken toch zo aangenaam en efficiënt mogelijk laten gebeuren:

Door de keuze voor een frisse hippe stijl, zonder in te binden op het vlak van kwaliteit van het product zelf, en uiteraard handmade in Belgium.


Copyright Unizo-Izegem vzw - p.a. Korenmarkt 24   8870 Izegem

BE0744.478.067   RPR Gent, afd. Kortrijk - All Rights Reserved